Miss Festival de Cannes

Miss Festival de Cannes

De ‘Miss festival de Cannes’ verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd in Cannes. De deelneemsters worden beoordeeld op hun all-round vermogen op gebied van foto, catwalk, presenteren, social media en meer.

Van modellen wordt anno 2021 veel verwacht. Veel succesvolle modellen beheren verschillende social media accounts die gebruikt worden voor het promoten van zowel fashion als andere producten. Ze zijn actief als model, presentatrice, host, actrice en excelleren op verschillende niveaus.

De scheidslijn tussen model zijn en ondernemer is flinterdun en gaat vaak vloeiend in elkaar over.

De ‘Miss festival de Cannes’ award wordt uitgereikt aan dat model die de verschillende competenties die anno 2021 nodig zijn om een echte all-rounder te zijn het allerbest beheerst.

Voorbeelden van succesvolle all-round personalities zijn Sylvie Meis, Yolanthe Cabau, Anna Nooshin en natuurlijk Carolien ter Linden. Stuk voor stuk uniek, karaktervol en sterk in verschillende disciplines.

De winnares krijgt naast een royaal prijzenpakket ook een modellencontract bij Passarella Moda en krijgt carrière begeleiding binnen Pakkend Media Produkties, hofleverancier voor RTL4.

Uw bedrijf in ons programma?

Uw bedrijf kan worden opgenomen in het programma:
'Op weg naar Cannes'.