Programma

Over het programma

Carolien ter Linden flikt het weer!

Het Franse Cannes is de droomstad voor vele modellen. In het programma ‘Op weg naar Cannes’ worden tien Nederlandse modellen gevolgd die kans maken op de sjerp en het kroontje bij ‘Miss Festival du Cannes’. Deze verkiezing is een Nederlandse initiatief van Carolien ter Linden, die deze internationale verkiezing al vijf jaar lang organiseert vanuit haar modellenbureau ‘Passarella Moda’.
Carolien verdiende zelf op hoge hakken haar sporen in de modellenwereld en is al jaren een bekend gezicht in Cannes tijdens het wereldberoemde filmfestival. Daarnaast presenteert zij voor het Hilversumse productiehuis Pakkend Media diverse televisieprogramma’s op RTL4 en ook grote evenementen.

Uit de Nederlandse selectie gaan uiteindelijk de winnares en de 1ste en 2de Runner up naar Cannes. Daar delen ze het glamoureuze podium met zeven kandidaten uit andere Europese landen. RTL4 volgt de Nederlandse selectie 10 weken lang. Hierin zie je de deelneemsters alles geven wat er voor nodig is om uiteindelijk in Cannes de blits te maken.

De eerste aflevering van Cannes is zo goed ontvangen dat Videoland besloten heeft om deze serie op te nemen in haar schema. Hiermee is ‘Op Weg Naar Cannes’ het eerste dag tv programma wat via Videoland te zien is.
Op weg naar Cannes | RTL4 vanaf zondag 13 september om 16.00 en is wekelijks te zien op Videoland.

Uw bedrijf in ons programma?

Uw bedrijf kan worden opgenomen in het programma:
'Op weg naar Cannes'.