Deelname

Uw bedrijf kan worden opgenomen in het programma op weg naar Cannes

Welkom bij het programma

Carolien ter Linden presenteert

Het Franse Cannes is de droomstad voor vele modellen. In het programma ‘Op weg naar Cannes’ worden tien Nederlandse modellen gevolgd die kans maken op de prestigieuze ‘Miss Festival du Cannes’ award. Deze verkiezing is een Nederlandse initiatief van Carolien ter Linden, die deze internationale verkiezing al vijf jaar lang organiseert vanuit haar modellenbureau ‘Passarella Moda’.
Carolien verdiende zelf op hoge hakken haar sporen in de modellenwereld en is al jaren een bekend gezicht in Cannes tijdens het wereldberoemde filmfestival. Daarnaast presenteert zij voor het Hilversumse productiehuis Pakkend Media diverse televisieprogramma’s op RTL4 en grote evenementen.

Uit de Nederlandse selectie gaan uiteindelijk de winnares en de 1ste en 2de Runner up naar Cannes. Daar delen ze het glamoureuze podium met zeven kandidaten uit andere Europese landen. RTL4 volgt de Nederlandse selectie 10 weken lang. Hierin zie je de deelneemsters alles geven wat er voor nodig is om uiteindelijk in Cannes te winnen.

Geef je hieronder op!

Wil jij meedoen aan het tweede seizoen?

Misschien nemen wij binnenkort wel contact met je op.

Geef een link van jouw social media kanaal op, zoals Instragram

Upload hier 1 headshot, 1 longshot, 1 foto naar keuze. (maximaal 5mb per foto)

Foto 1 (Headshot)

Foto 2 (longshot)

Foto 3 (Naar keuze)

Geef je lengte en maten door:

Uw bedrijf in ons programma?

Uw bedrijf kan worden opgenomen in het programma:
'Op weg naar Cannes'.