Exposure

Uw bedrijf kan worden opgenomen in het programma op weg naar Cannes

Exclusieve Exposure

Bent u voor uw bedrijf of product op zoek naar een exclusieve manier om dit te tonen aan uw doelgroep? Dan kunt u een verzoek tot deelname indienen bij het tv-programma ‘Op weg naar Cannes’.

Het tweede seizoen van het succesvolle tv-programma ‘Op weg naar Cannes’ biedt uw bedrijf of product diverse unieke mogelijkheden voor zeer stijlvolle promotie.

In ‘Op weg naar Cannes’ volgt het publiek 10 Nederlandse modellen die strijden om 3 tickets voor de internationale finale die plaatsvindt in de Franse badplaats Cannes, een bakermat van film, kunst en luxe.

Om een finale-ticket te veroveren worden de dames getoetst op een scala van vaardigheden.

Die vaardigheden kunnen ze tonen aan de vakjury door het winnen van Challenges.

Dit zijn o.a. fotoshoots, commercials, modeshows maar kan ook een test op het uithoudingsvermogen zijn.

Aan de hand van deze challenges wordt uw product of merk op een zeer stijlvolle wijze in beeld gebracht. Terwijl de dames een fotoshoot voor 1 van uw producten of een stijlvolle commercial opnemen is uw merk op een stijlvolle wijze volop onder de aandacht.

Variërend van 4 tot 14 minuten uitgebreide exposure over waar uw product voor staat en de manier waarop de modellen dit goed weten vast te leggen op de gevoelige plaat of voor de camera.

De finale vindt plaats in Cannes, en als sponsor bent u automatisch uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit unieke event in Cannes. Er is tijdens dit finaleweekend ook gelegenheid om uw merk/product te demonstreren aan een selecte groep potentiele klanten en ook dit wordt opgenomen in hoogwaardige stijl.

Het hoogwaardige videomateriaal dat wordt geschoten tijdens de challenges en dat wordt uitgezonden op RTL4 zal tevens voor u omgezet worden tot een geheel gepersonaliseerde bedrijfsvideo. Dit wordt uitgevoerd door het internationale mediabedrijf YadMedia dat ook de opnames zal verzorgen voor alle afleveringen van ‘Op weg naar Cannes’.

Deelname aan Op weg naar Cannes betekent dan ook niet alleen zichtbaarheid om de populaire zender RTL4 maar betekent ook zeer hoogwaardig videomateriaal dat u ook na de uitzendingen kunt gebruiken voor diverse mogelijkheden waaronder internet en social media.

Tevens zijn alle afleveringen ook terug te zien op Videoland wat het hele jaar door nog voor extra zichtbaarheid zorgt!

Ook het derde seizoen van ‘Op weg naar Cannes’ staat inmiddels gepland voor het voorjaar 2022. We bouwen zowel op tv, als via onze social mediakanalen graag een duurzame relatie met onze partners op voor de langere termijn. Deelname aan ‘Op weg naar Cannes’ betekent voor u een niet eerder vertoonde manier van bedrijfspresentatie in een omgeving van luxe, stijl en klasse.

Meld u aan via onderstaand formulier en we nemen contact met u op voor de mogelijkheden voor deelname. Er zijn voor seizoen 2 nog slechts enkele plekken beschikbaar!

Tot ziens in Cannes!

Uw bedrijf in ons programma?

Vul dit contactformulier in om de mogelijkheden te bespreken voor uw deelname